Peninsula Bangkok

Reshabar promotion

Peninsula Bangkok

Med sin spännande arkitektur utgör Peninsula Bangkok ett välkänt inslag i stadens skyline. Från hotellets 370 luxuösa rum har man en härlig utsikt över floden och det färgsprakande folklivet.

Rummen och sviterna är väl tilltagna; bland de största i hotellväg i Bangkok. För att underlätta för gästerna kan all apparatur enkelt styras från en panel vid sängen. Men även i de eleganta marmorbadrummen har Peninsulas unika tekniska lösning integrerats.

Peninsula Bangkok är omtalat för sin extraordinära bankett- och konferensanläggning. Ett perfekt val oavsett om det gäller en mindre tillställning eller en internationell konferens.

Den som strävar efter att leva ett hälsorikare liv har hamnat rätt. Här finns ett fullutrustat gym med aerobics, jacuzzi, stor pool, bastu samt skönhetssalong och massageavdelning. Dessutom två tennisbanor utomhus. Under veckorna har hotellets gäster tillgång till golfbanan Thai Country Club, ungefär en timmes bilresa söderut.

Peninsula Bangkok är en fantastisk upplevelse tack vare kombinationen av den berömda thailändska servicen och den perfektion som kännetecknar Peninsulas hotell världen över.

Adress

333 Charoennakorn Road, Klongsan, Bangkok 10600, Thailand

Telefonummer

+662 861 2888

Peninsulas hotell

Fotoreportage

The Pen

Peninsula Hotels gav Annie Leibovitz i uppdrag att fånga känslan på The Pen. Se bilderna...