Om Reshabar

Reshabar är en internetbaserad resetjänst som öppnades i november 2004. Den är delvis baserad på medlemsdatabasen och innehåll från det nu avvecklade resemagasinet resbra. Kärnan i Reshabar är vår sajt www.reshabar.se som är fullmatad med resupplevelser i form av reportage, guider, fotoberättelser och mycket mer. Dessutom skickar vi ut nyhetsbrev, erbjudanden och mycket annat till våra många medlemmar.

Målsättningen med Reshabar är att kunna ge våra läsare en estetisk, sofistikerad och träffsäker helhetsupplevelse av högsta redaktionella kvalitet. Det gör vi bland annat genom att använda oss av såväl unga, medvetna som mer erfarna medarbetare. Bland de som bidrar till innehållet i Reshabar märks prisbelönta journalister och fotografer från medier som New York Times, BBC, Sveriges Television och Dagens Nyheter, för att nämna ett fåtal.

Våra tusentals medlemmar och övriga besökare av sajten har den gemensamma nämnaren att de uppskattar det där lilla extra i tillvaron. Och innehållet som publiceras på Reshabar är därefter; våra medarbetare är ständigt på jakt efter nya “upplevelser med guldkant” att förmedla till Dig som läsare. Oavsett om det handlar om att hitta skönaste stranden i Australien, Roms mest vällagade saltimbocca, eller det bästa affärshotellet i Tokyo.

Vad Reshabar betyder?

Det är en kraftig, mycket byig nordostlig vind i Centralasien. Den är torr och varm på sommaren, men kall vintertid. Just en sådan tjänst som vi vill skapa; kraftfull, snabbrörlig och i ständig förändring.

Annonsera

Genom att annonsera på Reshabar når du en köpstark och reseintresserad grupp människor som gärna unnar sig det där lilla extra i tillvaron. Möjligheterna för kreativa annonslösningar är oändliga och vi gör allt som står i vår makt för att Du som annonsör ska nå ut till vår attraktiva målgrupp på ett effektivt och tilltalande sätt.

Chefredaktör och ansvarig utgivare

David Hedengren

Design och teknisk utveckling

Gustav Lindqvist

Skribenter och fotografer

Adam Hedengren, Adrian Mourby, Annika Berggren, Atti Soenarso, Göran Söderlund, Jens Lind, Lisa Söderlindh, Marja-Liisa Kinturi, Natalie Montanari, Per Axel Nordfeldt, Peter Loewe, Susanne Hushagen, Trond J. Hansen, Uriel Hedengren